Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
21.02.2022
Zápis tažného zařízení
Zápis tažného zařízení do technického průkazu na registru vozidel. Montáž tažného zařízení mají dělat certifikovaní prodejci. Montážní firma ručí za ... číst celé
22.01.2022
Jsme výhradním dovozcem tažných zařízení Steinhof
Jsme výhradním dovozcem tažných zařízení Steinhof pro Českou republiku. Steinhof působí v segmentu tažných zařízení již více než 50 let. Zkušenosti, ... číst celé
22.01.2021
Jsme partnerem Galia - slovenského výrobce tažných zařízení
Tažná zařízení Galia se na Slovensku vyrábějí již od roku 1992. Tažné zařízení s koulí ISO 50 pro všechny typy osobních, užitkových a nákladních moto... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
22.01.2021
Jak vybrat vhodné tažné zařízení?
Na trhu naleznete více tažných zařízení pro každé vozidlo. Jak ale vybrat to nejlepší pro vás? číst celé
Zobrazit všechny články
Jsme výhradním dovozcem tažných zařízení

 

 
Jsme na sociálních sítích

  FB iconInstagram icon

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Agrosen CZ s.r.o., se sídlem Potocká 58/7, 62300 Brno, IČ 14117258, zapsaná u krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 126741 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Kde nás najdete

Agrosen CZ s.r.o.
Potocká 58/7
62300 Brno

Kontakty
(Po-Pá, 8-16 hod.)
© 2019-2022 Agrosen CZ | Eshop vytvořili: VICTORY media
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz